Vacature: Podotherapeut (M/V)

Podotherapiepraktijk Rosien is op zoek naar een enthousiaste (bijna afgestudeerde) podotherapeut. 

FULLTIME (In overleg ook flexibel)

Wie zijn wij?

Podotherapiepraktijk Rosien is een dynamische, moderne en creatieve praktijk waar alle disciplines binnen de podotherapie onder een dak worden uitgeoefend. Al ruim 18 jaar is onze praktijk gevestigd in Assen. Naast onze eigen hoofdlocatie zijn we ook werkzaam in verschillende gezondheidscentra in de omgeving waar we met verschillende disciplines samenwerken. Daarnaast werken we samen met de diabetes- en wondpoli van het lokale ziekenhuis (WZA). Samenwerken met verschillende disciplines zowel in de eerste als tweede lijn is kenmerkend voor onze praktijk. 

Persoonlijke en patiëntgerichte zorg leveren staat bij ons op de eerste plaats. Wij zijn voorzien van een breed scala aan technieken (echografie, teendrukmeting, drukmeetplaat, etc.) en alle zolen worden in eigen huis vervaardigd (2D/3D CAD-Cam systeem). 

Wat zoeken wij?

Een enthousiaste en collegiale podotherapeut die graag met meerdere collega’s samen werkt op één locatie, maar ook zelfstandig kan functioneren op een van onze nevenlocaties. Zijn proactief, accuraat en een klantvriendelijke instelling. Eigenschappen die jou op het lijf geschreven zijn? Vind je het leuk om met verschillende disciplines (zowel in eerste als tweede lijn) samen te werken en wissel je graag kennis/visies met je directe collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij?

  • Een fulltime aanstelling met de intentie tot vast contract (in overleg is flexibel ook mogelijk)
  • Een passend salaris met goede pensioenregeling
  • Een enthousiast en multidisciplinair team om mee samen te werken
  • Ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen/specialiseren d.m.v. diverse scholingen, workshops, congressen
  • Een ruim pakket aan uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden

Belangstelling?

Heb jij een (bijna) afgeronde opleiding HBO Podotherapie en ben je op zoek naar een praktijk waar je in een team mag functioneren en je jezelf kunt blijven ontwikkelen? Stuur dan jouw cv en een motivatiebrief naar vacature@podorosien.nl. Per post mag natuurlijk ook. Voor meer informatie kun je ook altijd telefonisch contact met ons opnemen: 0592-345948 

 

Podotherapiepraktijk Rosien
T.a.v. Jolanda Rosien / Franz Haaften
Madridstraat 17
9403 DV Assen