Wie zijn wij

Podotherapiepraktijk Rosien heeft in 2003 voor het eerst haar deuren geopend en is inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdige praktijk. De praktijk beschikt over de nieuwste technologieën op gebied van podotherapie en podologie. Alle therapieën (o.a. zolen en ortheses) worden in de praktijk zelf vervaardigd. Hierdoor zijn wij in staat om eventuele spoedklachten of aanpassingen aan de zolen/schoenen zo snel mogelijk op te lossen.

Wij beschikken over ervaren, gespecialiseerde podotherapeuten en een podoloog. Daarnaast zijn er nog een aantal medewerkers voor de ondersteunende taken. De specialisaties zijn onder andere sportpodotherapie, kinderpodotherapie, echografie, manuele therapie en Dry- needling.

Contact Onze locaties

Zeer binnenkort mogen wij onze nieuwe podotherapeut verwelkomen.

Vandaar dat we alvast een plekje op onze site reserveren 🙂

Veronica Schiphouwer

Assistent Podotherapeut

Veronica is sinds oktober 2016 ons team komen versterken en heeft haar opleiding Medisch Pedicure begin 2017 mogen voltooien. Veronica versterkt vooral ons team met betrekking tot de diabetische voet, maar houdt zich ook bezig met onze medische instrumenten en ondersteunt ze waar nodig.

Zeer binnenkort mogen wij onze nieuwe assistent podotherapeut verwelkomen.

Vandaar dat we alvast een plekje op onze site reserveren 🙂

Melanie Dekens

Secretaresse    

Sinds november 2021 heeft Melanie zich bij het secretariaat gevoegd. Zij zal jullie zowel aan de balie als telefonisch te woord staan bij vragen en het maken van afspraken. Daarnaast houdt zij zich bezig met diverse administratieve taken.

Bart Rosien

Podoloog

Bart, en zoals de achternaam wellicht al meldt, is de vader van Jolanda. Bart is vanaf het begin dat Jolanda voor zichzelf begon betrokken bij allerlei taken achter de schermen. In 2009 heeft Bart zijn diploma’s gehaald als podoloog. Ook heeft Bart de opleiding sport podologie doorlopen. Bart houdt zich vooral bezig met het vervaardigen van de zolen.