De behandeling

In een serie van drie tot vijf innovatieve behandelingen helpen we u van schimmelnagels naar gezonde nagels. De werking van de behandeling middels een laser berust op verhitting van schimmelsporen. Door de laser worden de schimmelsporen dusdanig verhit, zodat hun bestaan niet meer mogelijk is. Deze veilige en effectieve behandeling kent geen bewezen bijwerkingen.

Na drie tot vijf behandelingen moet de oorzaak van uw kalknagel / schimmelnagel, de schimmelinfectie, zijn uitgeschakeld.  U zult niet direct resultaat zien, omdat de aanmaak van nieuw nagelweefsel onderhuids plaatsvindt. Pas na 8 tot 12 weken zult u  aan de basis (de nagelriem) van uw nagel pas resultaat zien. Het volledige uitgroeiproces neemt negen tot twaalf maanden in beslag.

De huidige behandelresultaten laten een  succes van 85% zien. Herbesmettingen kan dit percentage verlagen. Het is belangrijk dat u zich houdt aan enkele regels om zodoende de schimmel goed aan te pakken en herbesmetting te voorkomen! U krijgt hierover van ons een duidelijk advies.

De lasertherapie wordt niet toegepast bij mensen met:

  • Epilepsie
  • Overmatige pigmentatie onder de nagel
  • Dystrofie

Kinderpodotherapie

Bekijk meer >

Sportpodotherapie

Bekijk meer >

Podotherapie

Bekijk meer >

Diabetische voet

Bekijk meer >